Herunder er et link til evalueringsrapporten om Forsøget på Lærkevej.

I Forsøget på Lærkevej sænkede man i jobcentret sagsbehandlernes sagsantal fra mere end 200 til 50. Rapporten viser, hvordan sagsbehandlerne klarer de store forandringer, og hvordan borgerne oplever forskellen.

Forsøg med lavere sagsstammer i jobcentret på Lærkevej.

Evalueringsrapporten er resultatet af et forsknings- og evalueringsprojekt, som Københavns Professionshøjskole har gennemført for Københavns Kommune. Jeg har skrevet rapporten, og undersøgelserne har jeg lavet sammen med Anette Skals, lektor, ph.d.; Susanne Tang Hvistendal, adjunkt; Jonas Kirkegaard Ørnbøll, lektor; Stella Mia Sieling-Monas, adjunkt, ph.d. og Sanne Nielsen, lektor alle fra Københavns Professionshøjskole.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *